diumenge, 14 de març del 2010

Racó Zen


Entre diumenge i dilluns hem començat l'elaboració d'un Racó Relaxant o Racó Zen ( que es com el vam batejar... ) a l'exterior de la casa. Es tracta d'un passadís llarg que separa la casa del garatge i que solíem utilitzar per guardar rampoines que no cabien enlloc més.
Volia donar-li un aire nou ja que la finestra del nostre dormitori dóna directament a aquest passadís i, francament, despertar-te i obrir la finestra per trobar-te un munt de "trastos" no invita a començar el dia de bon humor ( la foto es de la vista que tinc ara per la finestra ); així que se'm va acudir començar per re ubicar una font d'aigua d'estil japonès que teníem a l'entrada de casa i posar-la al final del passadís. Un cop instal·lada la font vaig visualitzar un xiprer petit a cada costat de la font i un altre parell de xiprers a l'entrada del passadís. Avui tot just he trasplantat els dos primers xiprers i demà acabaré de canviar de test els altres dos.
La idea final es que de seguit de cada xiprer de l'entrada hi hagi una filera de testos que arribin fins a la font i plantar-hi flors, i fer un passadís amb planxes de fusta rodejat per pedres blanques,...,però anirem per pams! Hi ha molta feina! I a mesura que vagi avançant aniré penjant fotografies i comentant com avança la feina.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada